3 Ağustos 2007 Cuma

Yalan Dünya 4. Bölümü İzle

Bölüm Özeti

Ömer, Azra’ya ve Saner’in hayatına giderek alışmaktadır. Saner’in dedesi ve ailesi, ondaki bu değişikliklere anlam veremezken, Saner’in Azra’ya aldığı nişan hediyesi ortalığı daha da karıştırır. Vuslat, oğlu sandığı Saner’in hafızasını kaybetmesine çok üzülürken, Saner hiç tanımadığı bir hayatın alışkanlıklarına tamamen yabancılık çekmektedir. Saner, Ömer’in çevresine alışmaya çalışırken, Saner’in lüks isteklerini karşılamak hem Vuslat, hem de Erdinç için zorlaşmaktadır. Azra’ nın babası Avni’nin Mahmut’a olan borcu gün geçtikçe daha çok soruna yol açmakta, hatta tüm bunlardan habersiz Ömer’in bile yaşantısını etkilemektedir. Bu hareketli yaşantıyı sevmeye başlayan Ömer, annesini özlediğini fark edince neler yaşanacaktır? Saner, kendisinden beklenmeyen derecede titiz ve aklı başında bir adam olmuş, İpek’in babasının bile gözüne girmiştir. Kazadan önce projesi suya düşen İpek’i nasıl sürprizler beklemektedir? Gerçekleri açıklamaya çalışan Ömer, bu defa kendi hayatına dönmeyi başarabilecek mi?


1. Kısım



2. Kısım



3. Kısım



4. Kısım



5. Kısım



6. Kısım



7. Kısım



8. Kısım

Yalan Dünya 3. Bölümü İzle

Böüm Özeti

Saner’i ziyarete hastaneye giden Ömer gerçeklerin açığa çıkması gerektiğini düşündüyse de Saner’in durumu, gerçeklerin bir süre daha gizli kalacağını göstermektedir. Ömer’in annesi ve Erdinç, hala Ömer zannettikleri Saner’in başından ayrılmazlar. Saner’in hastanedeki süresi uzadıkça masrafları da artmış, Vuslat hastane masraflarını ödemek için yıllarca kazandığı her şeyi feda etmiştir.
Hastane masraflarının, ismi gizli tutulan biri tarafından ödendiğini öğrenen Vuslat ve Erdinç, kimden şüphelenmekte, hastane bu hayırsever’in ismini neden gizlemektedir? Diğer yandan Ömer, Saner’in hayatında güçlükler yaşasa da bunları aşmayı başarmış, hatta Saner’in hayatındaki herkesi, en çok da Azra’ yı mutlu etmeye başlamıştır. Ömer’in değişen hareketleri ve Azra ile beraberliği herkesin hayatını ve Holdingin geleceğini de etkilemekte, ancak bazılarını da sinirlendirmektedir. Öte yandan İpek ve Erdinç, Saner için endişelenmekte, onun için ellerinden gelen her şeyi yapmaya gayret etmektedirler. Tabi ki onu hala Ömer zannederek. Ömer ve Azra’nın başlarına gelen onca şeye rağmen, geç de olsa katıldıkları müzayede keyifli geçmektedir. Müzayedenin kokteylinde ise dedesi Ömer’i yanına çağırır. Çünkü Ömer’e söyleyeceği çok önemli bir şey vardır.



1.Kısım

Online Videos by Veoh.com


2.Kısım

Online Videos by Veoh.coms

Yalan Dünya 2. Bölümü İzle

Bölüm Özeti

Kaza sonucu hayatları değişen ikiz kardeşleri sürprizler bekliyor.
Saner (Ömer) zengin hayata ayak uydurabilecek mi?
Ömer (Saner) hayati tehlikeyi atlatabilecek mi?

Saner (Ömer), Azra ile eğlenceli ve güzel saatler geçirirken Ömer (Saner) hastanede zor saatler geçirmektedir.
Saner’in, Azra’nın istediği yönde değişiklikler göstermesi üzerine Azra şaşkınlığa uğrar.Vuslat, Ömer’in (saner) hastane ücreti olan 50 milyarı öğrenince bir kez daha yıkılır. Ve bu parayı nasıl bulacağını düşünmeye başlar. Kendince bir çözüm yolu bulan Erdinç, Vuslat’a yardımcı olmak ister. Vuslat’ın bu parayı ödeyebilmesi için tek bir yol vardır.Diğer yandan Ömer’i (saner) kaybetmekten korkan İpek, vicdan azabı çekmektedir. Nezih’in kendince aldığı bir karar Muhsine’yi zor durumda bırakır. Nezih yaptığının farkına varır, Muhsine’ nin gönlünü alabilecek mi?


1. Kısım

Online Videos by Veoh.com


2. Kısım

Online Videos by Veoh.com

Yalan Dünya 1. Bölümü İzle

Bölüm Özeti ve Konusu

“Yeryüzünde bir “sır”dan daha dayanıksız hiçbir şey yoktur.”

Saner ve Ömer… Birbirlerinden habersiz, bambaşka hayatlar yaşayan ikiz kardeşlerdir… 1980 yılının Ağustos ayında doğumhaneden yükselen çığlıklar Kudret Başaran’a ikizlerinin olduğunu müjdeliyordu. Uğruna babası Nezih Başaran’ın büyük servetini reddettiği, yoksul bir hayata mahkûm olduğu kadın, Sevim sonunda ona ikiz çocuklar vermişti… Çocuklarının adını Saner ve Ömer koydular.
Saner ve Ömer’in kaderi babalarının ölümüyle bir anda değişti. Beş parasız, eğitimini yarıda bırakmış bir kadın olan Sevim ve ikizler yapayalnız kalmıştı… Üstüne bir de Saner’in hastalığı işi iyice içinden çıkılmaz bir hale soktu…Kudret’in babası Nezih, Sevim’le evlendiği için oğlunu evlatlıktan reddetmişti. Saner’in hasta olduğunu duyar duymaz bir plan yaptı… Bu plana göre Saner’i tedavi ettirmek için anne Sevim’den alacak ama ona öldüğünü söyleyerek bir daha geri vermeyecekti… Plan başarılı oldu…

Saner ve Ömer’in kaderleri burada ayrıldı… Saner varlıklı ve saygın dedesi Nezih Başaran’ın güçlü kanatları altında iyi bir eğitim alarak, zenginlik içinde büyüdü, Ömer ise annesi Sevim’in yanında kenar mahalle okullarında okuyup, sokaklar da top koşturup, halkın içinde bir mahalle çocuğu olarak… İki farklı çevrede büyüyen Saner ve Ömer’in karakterleri de farklı gelişti… Saner görgülü ve zengin, Ömer ise tam bir halk çocuğu oldu… Görünüş olarak birbirlerinin aynısı olmalarına rağmen kişilik özellikleri neredeyse taban tabana zıt iki kardeş.
Saner ve Ömer’in hayatlarındaki tek ortak nokta sevdikleri kızların evlenme tekliflerini reddetmesiydi. Alımlı, oldukça güzel yine zengin bir ailenin kızı olan Azra, Saner’i, memur bir ailenin üniversite öğrencisi olan kızı İpek’te Ömer’i aynı nedenle geri çevirdi. “Değişmen lazım!”
Birbirlerinin aynısı olan iki insanı nasıl ayırt edebilirsiniz ki?


1. Kısım



2. Kısım



3. Kısım



4. Kısım



5. Kısım



6. Kısım



7. Kısım Son